אנחנו אוהבים לאכול לחם חם וטרי שיצא מהתנור, פיצה מפנקת עם גבינה וזיתים ואפילו עוגה ליום ההולדת. אבל ישנם אנשים בעלי רגישות לגלוטן שאינם יכולים ליהנות מכל הטוב הזה. למרבה המזל, בימינו קיימת מודעות גבוהה יותר לאנשים הרגישים לגלוטן, ולכן מוצעים מוצרים שונים כמו לחמניות טעימות ללא גלוטן, עוגיות ומוצרים אישיים.
רבים מאתנו מנהלים חיים שגרתיים למדיי מבלי להבין שאולי אנו סובלים מרגישות לגלוטן. אלה כמה מבין הסימנים שיאפשרו לכם לזהות חשד לרגישות, ועמו כדאי לפנות לרופא:
גם אם גיליתם שאתם רגישים לגלוטן, זו אינה סביה להתייאש. עדיין תוכלו לקחת סנדוויצ’ים לעבודה. כל שאתם צריכים לעשות הוא לבצע הזמנת לחמניות טעימות ללא גלוטן או מאפים מסוגים אחרים, וליהנות מחיים איכותיים. מאפיות איכותיות מציעות מוצרי מזון ללא גלוטן המקלות על חייהם של הרגישים לגלוטן. כמו כן, אם אתם עורכים ערב חברה לעובדים, כדאי להזמין לחניות ללא גלוטן טעימות ואיכותיות שישמחו את לבם.
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…
בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…
הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…