אוכלכללי

הדים סאם הממכר של המדינה – לארוחות, מאנצ’ים ואירועים מושלמים

כשאנחנו רוצים לארח חברים, בני משפחה לארוחה ביתית או כשאנחנו רוצים לארגן ארוחה לעובדים או ללקוחות שלנו, הרי שעומדות לרשותנו 3 אופציות עיקריות לאיך לארגן את הארוחה.

אופציה אחת היא לבשל בעצמנו, דבר שיכול לקחת זמן ולדרוש מאיתנו לא מעט עבודה, אופציה שנייה היא להזמין שירותי קייטרינג שיבשלו עבורנו במקום, מה שיכול להיות יקר ולא תמיד משתלם או הכרחי, אופציה שלישית היא להזמין אוכל מוכן. זו האופציה הטובה ביותר, שכן היא זולה, פשוטה, טעימה, בתנאי כמובן שבוחרים את המקום הנכון ואת המנות המתאימות.

כשאנחנו מדברים על מנות מתאימות, אז אין ספק שמנה כמו דים סאם עונה על ההגדרה הזאת. מדובר על מנה שיכולה להתאים לכל ארוחה, משפחתית, עסקית, חברתית, זו מנה שניתן להגיש אותה בצורות שונות, וכן אפשר להגיש אותה עם מרכיבים שונים, כך שכל אחד יוכל ליהנות ממנה.

כידוע, דים סאם נהוג להגיש עם סיר אידוי מיוחד אשר שומר על החום שלו, כך אפשר ליהנות מהמנה במשך כל הארוחה, מבלי לחשוש שהמנה תתקלקל או תתקרר. אך מעבר לזה, כמו שנוכל לראות מיד, אזי שנוכל להגיש אותה לאורחים שלנו, בהתאם למה שהם אוהבים ובהתאם למה שהם אוכלים. כלומר, אנחנו יכולים להגיש דים סאם בשרי, צמחוני ואפילו אנחנו יכולים למצוא אפשרות לדים סאם טבעוני.

לפני שנסביר כיצד בוחרים דים סאם כזה או אחר, חשוב לומר, מדובר במנה מאוד איכותית, מאוד טעימה ומזינה, ובכל זאת, אם אנחנו עורכים ארוחה בבית או בעבודה וכן בכל מקום אחר, רצוי מאוד שאנחנו נזמין עוד מנות, עוד מרכיבים, בין אם אלה סלטים ובין אם אלו מנות אחרות שיכולות להתאים לסוג האירוע וכן לאורחים שלנו.

כיצד בוחרים את המקום להזמין ממנו דים סאם

אחרי שהחלטנו ללכת על מנות דים סאם לארוחה שאנחנו מארגנים, הרי שעלינו להחליט מהיכן להזמין אותן. כמובן שאנחנו לא נזמין מכל מקום, אלא רק ממקומות מוכרים, איכותיים, מקומות שאנחנו יכולים לסמוך עליהם, על איכות המוצר, טיב השירות וכן על האפשרויות השונות שהמקום יכול להציע לנו.

איך עושים את זה נכון? ובכן, ראשית, עלינו לבחון את התפריטים השונים ולוודא שאכן המקום ממנו אנחנו מזמינים, מציע לנו תפריט עשיר ומגוון, שכולל מנות עם מרכיבים מגוונים, כאלה שיתאימו לכל אחד, למי שאוכל בשר, ירקות או רק מרכיבים טבעונים.

שנית, עלינו לבחון את השאלה, כמה מנות המקום יכול לספק לנו, בהתאם ללוח הזמנים שלנו וכן מתי הוא יכול לספק את אותן מנות, על מנת שנוכל לקבל הכל לפני האירוע. חשוב שהכל יגיע טרי, כמובן.

שלישית, יש לבחון איך אנחנו מקבלים את המנות, על מנת לוודא שאכן נוכל להגיש אותן בצורה טובה, ונוכל לשמור על טריותם.

 

מאמרים קשורים

Check Also
Close
Close
Close