הפקת אירוע דורשת לא מעט הכנות. בין אם מדובר על אירוע פרטי כגון יום הולדת, ברית, בר מצווה, חתונה או יום נישואין ובין אם מדובר על אירוע עסקי כגון השקת מוצר או שירות חדש, הרמת כוסית ועוד. בין כל הדברים שחשוב לארגן בכדי שיהיה אירוע מוצלח, חשוב ביותר לבחור נכון את הקייטרינג. בחירה נכונה של קייטרינג יכולה לשדרג כל אירוע ולהפוך אותו מעוד אירוע סתמי ומשעמם לאירוע מדהים שלא ישכח. אז איך בוחרים שירותי קייטרינג מוצלחים? ריכזנו בעבורכם כמה טיפים מנצחים.
כאמור קיימים סוגים שונים של אירועים, וחשוב להתאים את הקייטרינג לסוג האירוע. אחרי שתגדירו לעצמכם איזה סוג קייטרינג אתם רוצים יהיה לכם הרבה יותר קל לאתר אותו. כיבוד באירוע עסקי כנראה יהיה שונה מכיבוד שיוגש במסגרת אירוע פרטי. חשוב לבחון מי קהל היעד באירוע, ולהתאים את סוג המזון לטעמו.
חברות קייטרינג שונות מתמחות בסוגי קייטרינג שונים. אם הגדרתם לעצמכם איזה סוג קייטרינג אתם רוצים, הגיע הזמן לאתר מספר חברות המספקות את השירות הדרוש, על מנת שתוכלו להשוות ביניהן.
קייטרינג עולה כסף, ולא מעט. חשוב להקצות מראש תקציב לנושא מתוך סך התקציב שמוקדש לאירוע כולו. אחרי שתגדירו תקציב מקסימאלי, אותו אתם מוכנים להשקיע בנושא הכיבוד, תוכלו לבקש הצעות מחיר מכמה ספקים ולבחור בספק שהציע את סוג הכיבוד שאתם רוצים במחיר התואם את תקציבכם.
סביר להניח כי כל חברת קייטרינג תעיד על עצמה כחברה איכותית, יחד עם זאת ברור שיש חברות מוצלחות יותר ומוצלחות פחות. לכן חשוב ביותר, לפני שבוחרים מול מי לעבוד, לבקש טלפונים של ממליצים, לקוחות אשר שכרו שירותי אותה חברת קייטרינג לאירוע.
הדרך הטובה להתרשם מאיכותו של מזון הוא לטעום אותו. מאוד נהוג בתחום הקייטרינג לבקש להגיע ולטעום מן המנות.
נכתב באדיבות קייטרינג התעשיינים
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…
1. סלט קינואה עם פסטרמה וירקות טריים זהו סלט מהיר ופשוט להכנה שמלא בוויטמינים, מינרלים…
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…