כיום ניתן למצוא על מדפי הסופר השונים מגוון רחב של שמנים שונים, וביניהם סוגים רבים של שמן זית. יחד עם זאת, בין הסוגים הללו קיימים גם שמני זית איכותיים וטובים, וגם שמנים מזויפים או בדרגת איכות נמוכה. לכן, בכדי לרכוש שמן איכותי וטוב, כדאי להכיר את הקריטריונים החשובים אשר משפיעים על מידת האיכות של שמן הזית, ועל רמת ההנאה שתהיה לכם כתוצאה משימוש בשמן זה. לצורך כך הכנו עבורכם מילון מונחים קצר שיאפשר לכם לדעת יותר על עולם השמן ובפעם הבאה שאתם מגיעים אל הסופר, לבצע בחירה טובה יותר.
– כתית מעולה – EXTRA VIRGIN שמן באיכות הגבוהה ביותר, בעל חומציות בשיעור של 1% .
– כתית משובח – Fine VIRGIN בעל חומציות בשיעור של עד 2%.
– כתית (רגיל) ORDINARY בעל חומציות בשיעור של עד 3.3%
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…
1. סלט קינואה עם פסטרמה וירקות טריים זהו סלט מהיר ופשוט להכנה שמלא בוויטמינים, מינרלים…
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…