המצרכים שיש בבית לארוחת הצהריים מחולקים לשניים: מוצרים מיוחדים בעלי ייעוד ספציפי ופריטים נפוצים שיכולים לשמש באופן ספונטאני להכנה של מנות פשוטות. דבר זה נכון גם לגבי מוצרי בשר כמו נתחים המיועדים למנת ייחודיות לעומת כאלו המשמשים אותנו ליומיום. ואם יש סוג של בשר שתמיד כדאי שיהיה לכם במקרר אלו נתחי פולקה עוף המספקים מענה מגוון, בריא ופשוט להכנת ארוחות צהריים מושלמת, טעימה ומזינה.
בחירה נכונה של פולקה
אבל איזה וכמה נתחים לקנות? בתור התחלה מומלץ לקנות נתחי איכותיים ממקור מוכר ואמין המספק עופות טריים שגודלו בצורה מבוקרת, ללא הורמונים ואנטיביוטיקה, מה שיבטיח קבלת מוצר מזון מזין ובריא. בנוסף, למנת צהריים משפחתית ממוצעת יש לקנות כעשרה עד חמישה עשר חתיכות פולקה. יש לזכור שפולקה הינו חלק מהכרעיים הכוללים גם משולשים, ואם קונים כרעיים יש לקנות חצי מהכמות המוזכרת לעיל. כמו כן, לפני הכנת הפולקה חשוב לשטוף ולנקות היטב את הנתחים במים ובמידת הצורך להסיר מהם שאריות של נוצות.
מגוון סוגים של מנות
עם פולקה עוף שיש לכם במקרר תוכלו להכין שפע של מנות צהרים המתאימות לכל עונות השנה ולכל סוג של ארוחה ורמת חגיגיות. למשל תוכלו להכין את המנות הבאות:
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…
בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…
הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…