כל בעל עסק בכל תחום שהוא נעזר בייעוץ והכוונה מקצועיים בטרם צאתו לדרך. היועץ מכוון אותו על איזה קונספט ללכת, לאילו קהלי יעד לכוון את העסק שלו, כיצד להתאים את הסחורה שלו לאותו קהל ומהם כללי הזהב שעליו להקפיד להם, כללי בריאות ותקינות מזון, איך לנהל נכון את התקציב שלו, כמה ואיך להשקיע בפרסומות ועוד.
המקצועיות – גם בתחום המזון מומלץ מאוד להיעזר בשירותיהם של יועצי מזון מוסמכים ומקצועיים אשר יכוונו וידריכו מאחורי הקלעים את השפים, אתכם כמנהלי העסק (או הזכיינים) המעוניינים לקלוע במדוייק לטעמם של הלקוחות ולתת טאץ’ מקורי וייחודי לעסק שלהם שימשוך לקוחות לבוא, לטעום, ליהנות ולהביא חברים.
הבריאות – אלמנט נוסף ייחודי המוסיף בהחלט המון הצלחה להרבה מאוד עסקים הוא הנושא הבריאותי, ייעוץ מקצועי ושילוב של מומחים בתחום ידע להדריך את בעל העסק לספק מוצרים בריאים יותר ולבדוק אותם הן במעבדות מיקרוביולוגיות והן לספק דוחות של מוצרים המקבלים תו תקן ישראלי ממכון התקנים.
החיסכון – חברה מייעצת טובה ומקצועית בהחלט יכולה לחסוך לבעל העסק זמן, וכסף. חברות רבות מטפלות בכלל שלבי הרישוי של העסק, החל מקבלת הרישיון לפתיחת העסק, האישור ממשרד הבריאות, ואפילו היתרי בניה מאדריכלים במקרה שיש לנו מסעדה ונרצה לשפץ אותה. החיסכון הכלכלי בעיקר מתבטא בייעוץ אסטרטגי עיסקי נבון בעל הרבה ניסיון בענץ המזון בישראל, והוא כולל מיתוג, פירסום, ובניית מודל עיסקי יציב ומקצועי.
בכדי לנהל מסעדה מצליחה, קייטרינג מבוקש, מאפיה משובחת, קונדיטוריה מעולה וכל עסק אחר של מזון לא מספיק כשרון בישול וניהול עסק, יש צורך בידע רחב ומעמיק בכל תחומי המזון והקולינאריות, להבחין בדקויות ובהבדלים שבין טעמי מאכלים שונים בגרסאות שונות ולהתאים במדויק את המתכונים המנצחים והכי טרנדיים שיערבו לכל חיך.
מאחורי כל מסעדה וכל עסק בתחום המזון עומד יועץ מזון מוכשר שהתאים את התפריט בחוכמה ותוך שימת דגש על מינון נכון של תבלינים, ניחוחות, סגנונות בישול, שדרוגים ותוספות ושילובים מנצחים של יינות לצד מנות, סלטים שמשלימים את טעם המנה, רטבים ועוד.
עולם המזון דינמי מאוד וחלים בו שינויים הדרגתיים וחידושים רבים שרק אניני טעם ומומחים מצליחים לתפוס ברגע האמת ולמהר לשדרג את העסק שלכם להביא את הטעמים הבאים באופנת המזון לפני כולם.
תרבות האוכל הישראלית מאופיינת בפתיחות לכל הטעמים וחיפוש מתמיד אחר הלהיט הקולינארי הבא, בניגוד למדינות אחרות הישראלים בוחרים בקפידה את הטעמים המנצחים מכל העולם ומשלבים אותם במטבח תוך התאמתם לסגנון הים תיכוני המתובל אהוב הקהל. יועץ מזון יסייע לכם גם בהתאמת מנות משובחות ממסעדות יוקרה עולמיות לקהל הישראלי שוחר האוכל הטעים בהצלחה מרובה.
את ההבדל תרגישו בצלחת וכמובן גם במחזור הכספים של העסק שלכם שיגדל בהתאמה.
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…
בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…
הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…