במידה ואתם אחראיים בעבודה שלכם לאירוע עסקי, עומדות לפניכם משימות רבות. האירוע העסקי הוא לרוב חשוב מאד לחברה ועל כן חשוב שתבצעו את כל המשימות כהלכה ותשאירו רושם גבוה על האורחים שלכם. אחת המשימות עליה עליכם לחשוב בעת תכנון האירוע היא הגשת כיבוד כאשר לפניכם עומדות שתי משימות עיקריות; לקבוע איזה כיבוד יוגש ולקבוע כיצד יוגש הכיבוד. כל החלטה שתקבעו תשפיע על אופי האירוח ועל שביעות הרצון מכם וחשוב שתדעו שלא את כל ההחלטות אתם צריכים לקבל לבד.
אחת ההחלטות אותן תצטרכו לקבל בטרם תחליטו אלו מגשי אירוח להזמין היא איזה כיבוד יוגש במהלך האירוע. הכיבוד יכול להיות חלבי או בשרי, חם או קר וחשוב לדעת מהו וכיצד הוא נראה לפני שבוחרים על מה הוא יוגש. הבחירה של התפריט תהיה קשורה לרוב לאופי של האירוע כשישנו הבדל בין אירוע חברה פנימי (כמו למשל אות הערכה לעובד על פועלו) לבין אירוע השקה של העסק. תכנון פרטי הפרטים יעזור לכם להשאיר רושם טוב יותר על המשתתפים באירוע וגם לעמוד בתקציב כאשר חלקו צריך לכלול גם את עלויות המגשים עבור הכיבוד באירוח.
לאחר שבחרתם איזה כיבוד יוגש באירוע שלכם תוכלו להתאים את מגשי האירוח עליו יונח הכיבוד. עליכם להתחשב במספר פרמטרים כאשר אתם בוחרים מגשי אירוח:
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…
1. סלט קינואה עם פסטרמה וירקות טריים זהו סלט מהיר ופשוט להכנה שמלא בוויטמינים, מינרלים…
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…