שנה חדשה בפתח וחג החנוכה כבר כאן, ועל כן אם מבקשים לארח אצלכם חברים ומשפחה ואם רוצים להעמיד שולחן חגיגי במינימום מאמץ, הרי שטוב להכיר שיש מגשי אירוח מוכנים שהם לא רק מאוד מרשימים, אלא גם מאוד טעימים ויוקרתיים, ולא רק שהם מעניקים הצצה למגוון תרבויות וארצות רחוקות, אלא הם גם משתלבים נהדר עם סלטים ויינות, כך שבקלות ניתן לסגור את הפינה באמצעות מגשי אירוח של גבינות, נקניקים ודגים מלוחים, לצד קרקרים שווים, כוסות יין וירקות חתוכים. מבקשים להוסיף קצת עניין? להלן כמה רעיונות:
מתאימים את מגש הגבינות למדינה הרצויה
תמיד כיף להחליט שיוצרים שולחן חג בהתאם לקונספט מסוים, ועל כן אם נעזרים במגשי האירוח של מעדניה הוד השרון, גם זוכים ליהנות מייעוץ והכוונה מקצועית. כך למשל אם בוחרים להכין שולחן חגיגי שמשדר חגיגה איטלקית, הרי שניתן לבחור באופציה של מגשי גבינות שמקורן מאיטליה, משמע ניתן להגיש לאורחים גבינת מוצרלה, פרובלונה, גורגונזולה, פיקורינו, פרמז’נו רג’אנו וכדומה, ואם בוחרים בשולחן חג באווירת הולנד, הרי שמגש הגבינות יכול להכיל גבינת גאודה בקר, גאודה כמהין, גאודה עזים, גבינה מעושנת וכדומה. כיצד משלימים את הקונספט? עם עיצוב כמובן! אפשרי להוסיף מפת שולחן מתאימה, דגלונים (של המדינה הנבחרת) שמוצמדים לקיסמים וכדומה.
נקניקים ובירה
לעיתים כל מה שאירוע מוצלח צריך זה רק נקניקים איכותיים ובירה טובה. אי לכך מוטב להכיר את מגשי אירוח הוד השרון, וזאת כי בין היתר הם מציעים שלל נקניקי בוטיק מהארץ והעולם, נקניקים ייחודיים שעשויים מ100% בשר איכותי ושנקיים מכל תוספת מלאכותית. הנקניקים מתובלים כראוי בהתאם למסורת ענפה והם לוקחים למסע קולינרי בזמן. מכאן שאם תבחרו להגיש לאורחים מגשי נקניקים מבית המעדניה, אתם יכולים להיות בטוחים שהם יתענגו על כל ביס. מה בתפריט? פרושטו, סלמי מילאנו, רוסטיביף, סלמי סרבלד, ברזאולה, סלמי פלינו ועוד.
אירוע טעימות
לא מעט מסעדות שוות מציעות לבחור במנת טעימות, ואכן רבים בוחרים בחגיגה של טעמים, שילובים ומרקמים, ופה אנו מציעים לכם לאמץ את הקונספט עבור האירוע הבא שאתם מארגנים. אז כן, מדובר במעט יותר השקעה, אך תהיו בטוחים שהאורחים יזכרו את האירוע לאורך שנים. מה עושים? על מנת שלא תעמלו קשה יש להכין מראש ארבע עמדות של טעימות, ובכל אחת להציב מנה אחרת. כך למשל בעמדה אחת ניתן להציב מיני כריכי קורנביף מוכנים מראש (עליהם להכיל חרדל, מיונז, ירקות טריים וחתיכות דקיקות של קורנביף איכותי) ובצד להעמיד כרוב כבוש ויין אדום. בעמדה שנייה ניתן להגיש מגש גבינות ולידו להציב יין קינוח, קרקרים וענבים ובעמדה שלישית ניתן להציב מגש של פירות ים ולידו יין לבן.
*אל תעבדו קשה, אלא תמצאו קונספט מנצח ותרכשו איכותי – בהצלחה!
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…
בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…
הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…