צילום: FREEPIK
כאמור, להכנת ארוחה טעימה ומזינה מקציצות מוכנות של עוף טוב, כל שעליכם למעשה לעשות זה להכין רוטב. כך למשל, להכנת רוטב עבור קציצות מוכנות של עוף טוב, קציצות עוף והודו או קציצות בקר, עליכם להכין:
אחרי שיש לכם את כל המצרכים מחממים את שמן הזית בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה, כ-5 דקות. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. כמו כן בשלב זה חשוב לערבב מדי פעם כדי שהבצל והשום לא ישרפו.
כעת מוסיפים את הפלפל האדום ומטגנים עוד 2-3 דקות, עד קבלת מרקם מעט רך של הפלפל. עכשיו מוסיפים את העגבניות המרוסקות, מים, פפריקה, כמון, מלח ופלפל שחור.
מערבבים היטב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכניסים את הקציצות המוכנות ומבשלים 15 דקות. ניתן לטעום את הרוטב ולהוסיף תבלינים לפי הצורך.
בחמש דקות האחרונות, מוספים את הפטרוזיליה למנה. לאחר מכן מכבים את האש ומגישים לצד אורז, קוסוקוס או פסטה. כל מה שנשאר לכם זה לקצור את המחמאות, ואל תתפלאו אם מנה זו תככב לא רק ביומיום אלא תתחיל לעלות גם על שולחן שישי וחג.
פסטרמה היא אחד המוצרים הפופולריים ביותר במקרר הביתי. היא קלה להכנה, משתלבת היטב בכריכים ובסלטים,…
אם יש אירוע מרגש שאליו אנחנו תמיד רוצים להזמין את כל החברים והמשפחה, זה כמובן…
שרשרת תנך היא הרבה יותר מתכשיט אופנתי - היא סמל של ערכים, של חוכמה, של…
למה כדאי לכם להתפנק עם קייטרינג לשבת? קייטרינג בירושלים לשבת מביא איתו לשולחן לא מעט…
קייטרינג בשרי כשר ואיכותי לאירוע מוצלח קייטרינג בשרי כשר כמובן נדרש לפעול בהתאם להנחיות הכשרות…
1. סלט קינואה עם פסטרמה וירקות טריים זהו סלט מהיר ופשוט להכנה שמלא בוויטמינים, מינרלים…