די שההנאה מארגז בירות תהיה מושלמת חשוב כמובן לשמור על הבירות צוננות, אז קבלו כמה טיפים שיעזרו לכם לשמור על הבירות שלכם טעימות וקרירות:
- כידוע, הפתרון הקלאסי לקירור בירות במסיבה או בטבע היא צידנית מלאה בקרח. ובבית כמובן שבמקרר ואם רוצים לקרר מהר אז במקפיא.
- גם לבירה יש תאריך פג תוקף והיא רגישה לסביבתה, מה שניכר בירידה באיכות הבירה ובהמשך בטעם של שמרים חמוצים. לכן, אם נשאר לכם מהמסיבה ארגז בירה כדאי שתאחסנו אותו במקום קריר וחשוך, במרתף או במקרר.
- במקרה של בירות בוטיק, לא אחת הזמן והיישון דווקא יכול לשבח אותן. לשם כך עדיף לשמור את הבירות במקום אפל וקריר כשהן עומדות במקום יציב שבו לא יזיזו או יטלטלו אותן.
- לא קיררתם מספיק בירות למסיבה? רוצים לקרר בירות במהירות? עטפו את בקבקו הבירה בנייר סופג, הכניסו למקפיא ותוך רבע שעה תהיה לכם בירה קרירה וטעימה. כמו כן תוכלו לשמור על הבירות קרות אחרי שהוצאו מהמקרר על ידי עטיפתן במגבת שהקפאתם בפריזר.
- מתכננים קמפינג בטבע ורוצים שגם ביום השני והשלישי יהיו לכם בירות קרות? קחו מיכל הפוך של אוויר דחוס שניתן לקנות בחנויות של ציוד משרדי, שימו כפפות ורססו באוויר על בקבוק פושר של בירה. כך יצא מהמיכל אוויר קפוא שיקרר את הבירה. כמו כן, אם תאטמו כמה בקבוקי בירה בתוך מיכל מפלסטיק ותעשו בו חור קטן, תוכלו לרסס דרכו את מיכל האוויר הדחוס וכך לזכות בכמה בירות קרות.
- אם אתם חובבי בירות מושבעים תוכלו לקנות מקרר קטן ייעודי עבורן. ואם אתם קונים מקרר חדש חפשו אחר מוצר שיש לו תא מיוחד לקירור מיידי של בירות. כך, לא משנה מתי מגיע אליכם חבר לביקור, תמיד תוכלי להכניס עבורו בירה לתא המקרר ולקררה תוך חמש דקות בלבד.
- חובבי הגדג’טים יכולים לקנות מתקן מיוחד לבקבוקי ופחיות בירה הפועל על פחמן פעיל שמקורו בחומרים אורגנים, אשר בלחיצת כפתור מקרר את הבקבוק לטמפרטורה מתחת לאפס ותוך שלוש דקות יעניק לכם בירה צוננת בחיק הטבע.