אוכל
המרכיב הסודי לטוסט נקניק מושלם
כולנו מכירים את נפלאות טוסט הגבינה, אבל רק לאחרונה החלו לגלות בארץ גם את הנפלאות שיש בטוסט נקניק. רוצים להכין טוסט נקניק מושלם? קבלו את הסודות הקטנים שיעניקו לכם טוסט מענג שלא תרצו שיגמר.
על מה ולמה טוסט נקניק
מה שהופך טוסט נקניק לכל כך טעים הוא ללא ספק השילוב הנהדר שבין פרוסת לחם טובה מקמח מלא או לבן לצד נקניקים משובחים, עדיף כאלו שעברו צלייה קלה, כמו סלמי פפרוני פיקנטי, נקניק רוסטביף משובח ועוד. לכך תוסיפו רוטב מעולה, איזה עגבנייה, רצועת בצל ועלה של חסה, וקיבלתם טוסט מנצח שתוכלו להכינו בבית בכל הזדמנות.
מה שצריך כדי לזכות בטוסט נקניק נהדר
רוצים לזכות בטוסט נקניק נהדר? קבלו כמה סודות קטנים בנושא שעושים את כל ההבדל:
- טוסט נקניק הכי טוב להכין בטוסטר לחיץ. אם במקרה אין לכם בבית טוסטר שכזה תוכלו להכין את הטוסט גם על מחבת, על ידי הכנת טוסט בשלבים, עם לחם שקודם קולים אותו, אחר כך הנקניקים, על הלחם שמים את הממרחים, סוגרים את הטוסט ונהנים. בכדי לזכות באפקט המעיכה ניתן לאחר הרכבת הטוסט להחזירו למחבת ולהניח מעליו עוד מחבת כבדה למשך כארבע דקות מכל צד. רק שימו לב שהלחם לא נשרף.
- באופן עקרוני טוסט נקניק ניתן להכין מכל סוג של לחם, בין אם מדובר בלחם פרוס, פיתות, לחמניות או לחם מלא. ואם אתם רוצים טוסט נקניק באמת בריא ומשובח כדאי לכם להכינו מפרוסות של לחם מחמצת טעים או לבחור בג’בטה או בגט טרי.
- בכל הקשור לממרחים לטוסט נקניק השמיים והטעם האישי שלכם הם הגבול, ואין שום בעיה לגלות יצירתיות ולבחור לשלב סוגים שונים של רטבים ותבלינים. למשל טוסטים כאלו ילכו נהדר עם ממרח פסטו, רוטב שום, ממרח של עגבניות יבשות, רוטב ברביקיו, צ’ימיצ’ורי ועוד.
- מה שהופך כל טוסט נקניק למעולה זה היכולת שלו לייצר צלילי קרנץ’ מושלמים בכל ביס. צלילים כאלו יופקו על ידי פרוסות לחם שנצלו כמו שצריך. כמו כן ניתן להבטיח את קבלתם על ידי מריחת תערובת של שמן זית עם שום כתוש על חלקו החיצוני של הטוסט.
- כמובן, מה שהכי חשוב להצלחת טוסט נקניק זה סוג הבשר בו אתם עושים שימוש. לשם כך כדאי לבחור בנקניקים מובחרים כמו נקניק סלמי פפרוני פיקנטי, נקניק רוסטביף, קורנביף, פסטרמה חזה הודו חתוך דק, ועוד. בכל מקרה, שילוב של יותר מסוג של נקניק אחד בטוסט יטיס את טעמיו לאופקים חדשים.