גריל ומעשנת בשר

גריל גז – יתרונות וחסרונות

אין ספק שהיתרון הגדול ביותר של גריל גז הוא קלות התפעול. ההדלקה עצמה קוראת בשניות בודדות, והלהבה נשארת יציבה. בגריל גז ניתן לצלות את הבשר בטמפרטורה גבוה על אש גלויה ולהכין ארוחה מהירה לכל המשפחה. אך מצד שני האש עלולה להתלקח כאשר מטפטפים לתוכה טיפות של שומן מהסטייק. הלהבות עשויות לגדול מאוד בשבריר שנייה, ואם לא שמים לב הסטייק עלול להשרף. טעות קטנה כזו יכולה להרוס את כל הארוחה.

מעשנת בשר שהיא גם גריל

הגריל/מעשנה של טרייגר  -מעשנת בשר, שבבי עץ לעישון, אביזרים למנגל וטאבון הוא הדבר החם הבא בשוק. יש לו את כל היתרונות של גריל גז מבחינת קלות התפעול ונוחות השימוש. מצד שני ניתן להשתמש בטרייגר עם כגריל וגם כמעשנת בשר. הכל תלוי טמפרטורה.

כדי להשתמש בטרייגר כגריל צריך להדליק אותו ולכוון את הטמפרטורה הגבוהה ביותר. ההדלקה היא פשוטה מאוד, אפילו יותר מאשר גריל גז. פשוט לוחצים על כפתור ומערכת הבקרה דואגת להכל. הפיקוד מעביר שבבי עץ לתא הבערה, שם המצט מדליק את האש והחום עולה עד שהטמפרטורה מתייצבת בגובה שבחרתם. יש להמתין כ 15 דקות כדי שהגריל יתחמם כראוי, וכדאי אפילו להמתין מעט יותר כדי לתת לרשתות זמן להתחמם כמו שצריך. צריך מינימום של 190 מעלות כדי לצלות בשר. כאשר הגריל של טרייגר מחומם היטב, ניתן לצלות עליו בשר ממש כמו בגריל גז. ומכיוון שהאש אינה גלויה, אין חשש להתלקחויות. היתרון הגדול ביותר בטרייגר הוא הטעם. העשן מעשיר את הטעם של הבשר והתוצאות טעימות במיוחד.

מדריך קצר לעישון בשר

עישון בשר שונה מצלייה. כאשר מעשנים בשר דווקא בוחרים בטמפרטורה נמוכה כדי לתת לבשר זמן לספוג את טעם העשן. תהליך עישון הבשר בטרייגר הוא פשוט מאוד בהשוואה לעישון במעשנת פחמים. מדובר בבישול איטי בטמפרטורה נמוכה. אין צורך לשמור על המעשנה ולדאוג שהיא לא סוטה מהטמפרטורה הרצויה, מערכת הבקרה דואגת לטמפרטורה יציבה לאורך כל תהליך הבישול. אפשר לעשן כמעט כל סוג בשר. הנתחים האידאליים הם אסאדו, אונטריב ובריסקט. כמו כן, גם טלה, עופות ודגים מקבלים טעם נהדר כשמעשנים אותם. פשוט מתבלים ומכניסים למעשנה. הבשר מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית שלו מגיע לגובה הרצוי. ניתן לרכוש מדריך לטמפרטורה פנימית בחנות האתר. (להוסיף לינק למדריך לטמפרטורה פנימית)

אם גם אתם מחפשים מעשנת בשר, אנו ב – traeger grills  מעשנת בשר, פלטס עץ, גריל פלטס וטאבון נשמח לסייע לכם ולהתאים לכם את המעשנה הייחודית שתתאים לצרכים האישיים שלכם.

לפרטים נוספים או קבלת הדרכה אודות מעשנת בשר ביתית צרו עמנו קשר טלפוני בטלפון מספר: 1800-10-12-84, לרכישה של טרייגר- גריל/מעשנה – https://www.traegergrills.co.il/shop/

Admin

Recent Posts

5 ארוחות צהריים מושלמות לילדים שחוזרים לבית הספר

1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…

2 חודשים ago

כיצד לבחור קייטרינג מושלם לראש השנה: כל מה שצריך לדעת לפני החג

איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…

3 חודשים ago

בירות קראפט – טרנד עולמי שתופס תאוצה גם בישראל

מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…

5 חודשים ago

קציצות עוף מושלמות: טיפים ושיטות להכנה

בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…

5 חודשים ago

שייט רומנטי על יאכטה שנסחפת בסיפור אהבה

בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…

7 חודשים ago

ללמוד להתחיל לבשל: טיפים למתחילים

הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…

8 חודשים ago