עם ההתפתחות המטאורית הסוחפת את העולם המערבי בעשורים האחרונים ומצעידה את האנושות בצעדים גדולים קדימה, אין כל ספק כי גם לאלמנטים ישנים ואפילו עתיקים מסוימים נשמר מקום של כבוד גם בעולם המודרני. אחת הדוגמאות היותר בולטות מתמקדת בתחום הקולינריה, המשמר שיטות הכנת מזון עתיקות ומסורתיות, ובייחוד בתחום צליית הבשר, כאשר, גם כיום, שיטות הצלייה הדרום אמריקניות המסורתיות שומרות על ייחודיותן ועל פופולאריות גורפת ומהוות חלק בלתי נפרד מענף ההסעדה המודרני.
אסאדו הינה שיטת צליית בשר ייחודית וקסומה המבוססת, כמובן, על מיטב סודות המטבח הדרום אמריקני ומציעה חוויית בשרים ייחודית, סוחפת ובלתי נשכחת לחובבי הבשר. במהלך השימוש בשיטת צלייה קסומה זו מונחים נתחי בשר גדולי ממדים מעל אש גלויה, תוך הקפדה על יצירת המרחק הנכון בין הבשר לבין האש ותוך שמירה קפדנית על הטמפרטורה הנכונה לכל אורך התהליך. לאחר צלייה ממושכת, מתקבל בשר רך, נימוח, עשיר וטעים במיוחד המפיץ סביבו ניחוחות משכרים ומשדרג את חוויית הבשר לפסגות שלא הכרתם.
הודות לטעמו הייחודי ולמרקמו יוצא הדופן, כבש בשר האסאדו את ענף האירועים המודרני כשהוא מציע, מעבר למנת בשר בלתי נשכחת, גם חוויה מרגשת בשטח המשלהבת את הרוחות ומלכדת את שורות המוזמנים המרותקים לדוכן האסאדו, עוקבים בנשימה עצורה אחר התהליך, מצפים בדריכות נרגשת לסיום הצלייה ומתענגים על מנת בשר ייחודית ומענגת שממנפת את האירוע ללא היכר. הודות לחוויה הייחודית הכרוכה בשילוב קייטרינג אסאדו באירוע, הפך קייטרינג אסאדו ללהיט בתחום האירועים והוא נחשב לפופולארי במיוחד באירועים מכל סוג ובכל סגנון לרבות אירועים גדולים ורבי משתתפים, אירועים עסקיים, אירועים קלילים בחיק הטבע, אירועים קטנים ואפילו אירועים ביתיים, כשכל אירוע בפני עצמו נתרם הן מהרושם היוקרתי שמשדר דוכן האסאדו והן מתרומתו הבולטת לאווירה באירוע.
אם אתם חובבי בשר מושבעים, אם אתם נמרצים, אנרגטיים ודומיננטיים ואם מתאים לכם לככב בכל ערב מחדש במרכזו של אירוע כזה או אחר, עבודה כמומחי אסאדו תפורה בדיוק נמרץ למידותיכם. מאחורי דוכן האסאדו תוכלו להוציא אל הפועל את כשרונכם בתחום צליית הבשר, ועל הדרך, תיהנו להעניק לכל אירוע את המיטב שבכם, כשאתם משלהבים את הרוחות, מייצרים ציפייה נרגשת בקרב המוזמנים, הופכים את דוכן האסאדו ללב האירוע ונהנים מהמפגש הבלתי אמצעי עם קהלים שונים ומגוונים ועם אירועים בקשת נרחבת של סגנונות. אז אם ישיבה מתמשכת ומשמימה מול מחשב לא דיברה אל ליבכם מעולם, אם תמיד חלמתם על עבודה שתעניק לכם אינטראקציה בלתי פוסקת עם קהל אנושי מגוון ומרתק ואם חשוב לכם לשלב בין עבודה לתחביב, קורס אסאדו מקצועי יעשה לכם את העבודה, תרתי משמע.
רוצים לשמוע עוד? בקרו באתר שלנו מאסטר מיט – קייטרינג אסאדו לאירועים קטנים https://www.master-meat.com
1. נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב עם רוטב נגיסי עוף מוכנים של עוף טוב…
איך לבחור קייטרינג לראש השנה? כאשר בוחרים קייטרינג לראש השנה , חשוב לקחת בחשבון תפריט…
מה מעניק לכל בירה את הייחודיות שלה? הייחודיות של בירות הקראפט נובעת מהרכיבים השונים ומהכישרון…
בחרו בחזה עוף טרי שמקורו בעופות איכותיים שגודלו בתנאים מטבים ללא אנטיביוטיקה והורמונים, הטחון כבר…
בעולם שבו הזמן כאילו עמד מלכת והאוקיינוס פגש את השמים באופק, שני לבבות יצאו למסע…
הבישול הוא מיומנות חשובה ומהנה שיכולה להועיל לכל אחד. בין אם אתם רוצים לחסוך כסף…